Pointhusen

Stendörrens Pointhus är konceptfastigheter där man förädlar kontorsfastigheter i attraktiva geografiska lägen. Pointhusen är utvecklade efter ett helt nytt koncept som erbjuder företag inom en mängd olika branscher, skräddarsydda lokaler i expansiva områden i Storstockholm och Mälardalen.

I Pointhusen utgår vi helt från våra hyresgästers specifika behov och anpassar lokalerna därefter. Det här kan innebära alltifrån träningsmöjligheter och servering för personalen, till bra logistiklösningar för mottagning och distribution av gods och lokalanpassning för tunga maskiner.

Point Slagsta är den andra fastigheten att lanseras under Point-konceptet.
Det första, Point Nacka, stod klart i mars 2017 och ligger på Ryssviksvägen 2 i just Nacka. Ytterligare en lansering planeras under året.

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. Vi finns i områden som bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Flen och Eskilstuna. Letar du lediga lokaler i Storstockholmsområdet? Kontakta oss idag!

STENDÖRREN FASTIGHETER AB |
LINNÉGATAN 87B | 115 23 STOCKHOLM
Tel +46 (0)8-518 331 00 | info@stendorren.se

Stendörren logo